Blogs: Decorate your home

Brazilië - Reisinformatie

Published Mar 04, 22
10 min read

Singlereizen Brazilië

Bel Gratis op +55 21 4042-7201 voor meer info over individuele rondreizen en  Rondreizen Brazilie

In Brazilië is de voertaal namelijk Portugees in plaats van Spaans (Rondreizen in Brazilie). Dit is bepaald rond het 18e eeuw, omdat de taal van de inheemse volkeren niet meer zoveel werd gesproken nadat de stammen het land moesten verlaten. Verder leven hier zo'n 200 miljoen inwoners. Met 400 miljoen inwoners op het content Zuid-Amerika, is dit dus het land met waar de meeste Zuid-Amerikanen leven.

Het minder bekende, maar heel leuke Brasilia heeft de eer de hoofdstad te zijn. Op het gebied van flora en fauna kan de ware natuurliefhebber haar geluk niet op. Brazilië is een echte topbestemming als het gaat om natuur. Het is de meest bio-diverse land ter wereld en dus komen er nergens ter wereld zoveel verschillende planten en dieren voor.

Wie van de natuur houdt, kan zijn geluk dus niet op. Niet voor niets worden de Foz do Iguaçu, oftewel de Iguaçu watervallen, vaak omschreven als de mooiste watervallen ter wereld. Ze liggen op de grens van Brazilië, Paraguay en Argentinië. Daar waar het aan alle kanten een waar lust voor het oog is, staat de Braziliaanse kant bekend als de meest panoramische.

000 jaar geleden ontstonden de watervallen toen het drielandenpunt van Paraguay, Brazilië en Argentinië na een vulkaanuitbarsting maar liefst 80 meter verzwakte. Vanaf dat moment viel er maar liefst, over een breedte van 2,7 kilometer water per seconde naar beneden. Een enorme waterpartij dus! De Amazone, wie kent 's werelds bekendste rivier niet? Er zwemmen ongeteld veel unieke en bijzondere vissoorten in de rivier die bestaat uit verschillende bijrivieren.

000 kilometer is het een bestemming voor iedere natuur -en waterliefhebber. De Amazone zorgt ervoor dat Zuid-Amerika, met een lengte van maar liefst 6. 500 kilometer uiteen gespleten wordt. De rivier heeft het continent omgetoverd tot het weelderigste gebied ter aarde met een regenwoud dat zo machtig is dat het bekendstaat als de 'Longen van de Aarde.' Deze naam is te danken aan de hoeveelheid zuurstof die het gebied kent.

In het oerwoud kunt u jaguars of dolfijnen tegenkomen. Manaus is de uitvalsbasis van de Amazone. Hier komt u terecht in een stad die geroemd wordt om de luxe. Een plek die u niet snel zult verwachten, maar waar u geniet van de luxe die de stad u te bieden heeft.

Het is gelegen bij de stad Sao Luiz. Letterlijk betekent Lencois Maranhensas 'de beddenlaken' van Maranhão. Het wereldberoemde nationale park is op geen enkel vlak te vergelijken met duingebieden in andere plaatsen op onze aarde - De Brazilië Reisspecialist - Reizen. U kunt het gebied verkennen per gids of zelfstandig. De Lencois Maranhenses kent een oppervlakte van maar liefst 1.

Bijzondere Rondreis In Brazilië Met Tieners

Dankzij de vele neerslag die hier valt, zijn er veel unieke lagunes ontstaan die tussen de zandduinen liggen. Buiten het feit dat het uitzicht betoverend is op de lagunes, is het voor de waterfanaten een echte must om hier naar toe te gaan. Of het nu is om te zwemmen of een watersport te beoefenen, het zal hoe dan ook een onvergetelijke ervaring zijn.

Het carnavalsfeest, waar Rio natuurlijk ook om bekendstaat, is de grootste en bekendste ter wereld. Het gigantische volksfeest is onlosmakelijk met de stad verbonden. Natuurlijk is er één plek die niet overgeslagen mag worden in Brazilië en dit is de Copacabana. Het is dé plek om gezien te worden en om te flaneren op het zandstrand.

De langgerekte zandstranden zijn de plek om de zee in te duiken, te sporten of te genieten van de zon. Allebei de zandstranden behoren tot de meest rijke buurten van de stad. Buiten het strand, kunt u heerlijk ontspannen in één van de vele restaurants, strandbars en cafés waar u geniet van het echte Braziliaanse leven.

Geniet van de natuur, ontdek de interessante cultuur en geniet van het heerlijke strandleven dat u in Rio tegenkomt. Brazilië staat garant voor een onvergetelijke reis. Wij vertellen u maar al te graag meer over deze bestemming! Wilt u meer informatie? Klik hier om contact met ons op te nemen.

Ken je de Argentijnse tango? Deze passionele dans is in de straten van Buenos Aires ontstaan en nog steeds zie je regelmatig op de hoek van de straat een koppel elegant bewegen op de mooie muziek. Buenos Aires is een moderne stad die door de stijl doet denken aan Parijs en door de brede boulevards en koloniale gebouwen aan Madrid.

We durven wel te zeggen dat deze watervallen tot de allermooiste van de wereld behoren. Over een lengte van meer dan drie kilometer storten maar liefst 275 grote en kleine watervallen zo’n tachtig meter naar beneden. Nadat we alle tijd hebben genomen om dit natuurgeweld aan de Argentijnse kant te bewonderen, reizen we door naar Foz do Iguaçu, waar we overnachten.

Niet ver van Foz, zoals het plaatsje door de plaatselijke bevolking wordt genoemd, kun je je laten rondleiden bij de Itaipudam, een van de grootste stuwdammen ter wereld. De bewoners hebben veel profijt van de stuwdam, want de dam voorziet een groot deel van Brazilië en bijna heel Paraguay van elektriciteit.

Bijzondere Rondreis In Brazilië Met Tieners

Je zit écht comfortabel, want je kunt je stoel verstellen tot een soort halfbed en hopelijk kom je de volgende ochtend helemaal uitgerust aan! De helderblauwe onderwaterwereld van Bonito & de Pantanal Dag 6 aankomst Bonito, Dag 7 Bonito, Dag 8 Bonito - Pantanal, Dag 9 Pantanal, Dag 10 Pantanal, De omgeving van het - de naam doet het al vermoeden - 'mooie' dorpje Bonito staat bekend om de bijzondere grotten met diepblauw, helder water.

Er zwemmen wel duizenden vissen in het glasheldere water. Neem je snorkelsset maar mee, want het is een bijzondere ervaring om al snorkelend tussen al die vissen te zwemmen. Wie het liever droog houdt, kan de beschermde Lago Azul-grot bewonderen. De grot zelf is vanwege de druipsteenformaties al prachtig om te zien, maar het helderblauwe meer geeft de grot nog meer kleur en een mysterieuze uitstraling.

Dit is een broedplaats van de roodblauwe Ara's. Op de bodem van deze 124 meter diepe sinkhole bevindt zich een meertje vol met kaaimannen. Pas dus op dat je er niet in valt! Na het prachtige Bonito reizen we verder naar de Pantanal, misschien wel het meest verrassende deel van de reis.

Toch is het geen echt moeras, maar het grootste draslandgebied ter wereld. Volgens biologen komen er in dit ongerepte natuurgebied zo'n 600 vogelsoorten voor. Neem een notitieblok mee dan kun je goed bijhouden welke vogels je tegenkomt. Ga maar op zoek naar de ibissen, papegaaien, ijsvogels, ooievaars en de tuiuiu, een indrukwekkende ooievaar van ruim een meter hoog met zwarte kop en rode hals.

Een zaklamp mag eigenlijk ook niet ontbreken, want we kunnen er ook ’s avonds op uittrekken. In het donker spot je weer hele andere dieren. Het water in het natuurgebied zit vol met vissen, je ziet ze zo voorbij zwemmen en je kunt proberen je eigen avondmaal te vangen: smakelijke verse piranha! We verblijven op een zogenaamde fazenda, een soort boeren hoeve, en je kunt hier heerlijk luieren in een hangmat in de tuin.

Daar staat onze bus klaar om ons naar Paraty te rijden. Paraty is een sfeervolle, oude stad aan een prachtige baai en een koloniaal centrum dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Het is leuk om hier een schoenertocht te maken. Met een houten boot ga je de zee op en onderweg kun je bij prachtige eilandjes het onderwaterleven bekijken met je snorkelset.

En dat klopt helemaal. Lang geleden gebruikten piraten dit, toen nog dichtbegroeide eiland, graag als schuilplaats. Wie weet kom je tijdens een wandeling nog begraven schatten tegen! Vanuit het gezellige hoofdplaatsje Vila do Abrão kun je in ruim twee uur naar Praia Lopes Mendes lopen - Vakantie Brazilië 2021-2022- Last Minute Reizen. Praia Lopes Mendes wordt door velen het mooiste strand van Brazilië genoemd.

Noordoost-brazilie: Jouw Volgende Winterzonbestemming

Met een beetje geluk zie je pinguins voor de kust! Rio de Janeiro: het kleurrijke metropool van Brazilië Dag 18 Rio de Janeiro, Dag 19 Rio de Janeiro, Dag 20 Rio de Janeiro - Amsterdam, Dag 21 aankomst Amsterdam, De laatste dagen verblijven we in de indrukwekkende stad Rio de Janeiro (60 Ideeën Over Brazilië - Brazilië, Reizen, Zuid Amerika).

Het herkenningspunt van de stad is het beroemde Christusbeeld dat boven op de Corcovadoberg staat. Het is een heel grappig gezicht hoe al die mensen voor het beeld op de grond gaan liggen om elkaar in dezelfde houding te fotograferen als Cristo Redentor, ofwel Christus de Verlosser - Rondreis Brazilië - Reizen. Vanaf de berg heb je een schitterend uitzicht over de stad en kun je de sociale ongelijkheden goed herkennen: dure villawijken en moderne wolkenkrabbers grenzen aan de sloppenwijken, de zogenoeme favela's.

Je kunt met een kabelbaan de berg op en als je langzaam in je gondeltje omhoog glijdt, zie je de mooie stranden van Rio steeds kleiner worden. Het beroemdste strand van de stad is zonder meer Copacabana. Wat opvalt, is de ijdelheid van de Cariocas, de inwoners van Rio (hé, hoe zou Joe Carioca uit de Donald Duck aan zijn naam komen?).

Leuk om een potje mee te doen! Bij onze reizen is geen sprake van een strak gepland reisschema. De reisbegeleider biedt de meeste dagen wel een programma aan, maar je bent zeker niet verplicht hieraan deel te nemen. Wie er liever zelf op uitgaat, heeft daartoe alle vrijheid. Rondreis Brazilië - Reizen. Binnen de steden is het in Brazilië niet moeilijk om zelf op pad te gaan.

Bucketlist Travel heeft een top 3 samengesteld in verschillende hotel categorieën waar je een fantastische vakantie in Brazilië kunt beleven. Staat je favoriet er niet tussen, geen probleem dan kijken we samen naar jouw ideale vakantie in Brazilië

Op zoek naar een hotel voor je vakantie, reis of rondreis in Brazilie? Maak van uw vakantie een groot succes en boek u hotel hier via de expert in Brazilie Reizen. Wat voor een rondreis of vakantie wil je ? U staat op het punt om u reis of vakantie naar Brazilie te plannen en daar hoort natuurlijk een hotel bij.

Hotels die aan jullie wensen en verwachtingen voldoen uitkiezen is geen simpele zaak omdat je de hotels die je via internet vind niet kent, je bent er waarschijnlijk nog nooit geweest. Daarom is het belangrijk om u hotel te reserveren bij iemand die Brazilie kent, een expert die jullie de gepaste hotels kan voorstellen.

Brazilie Reizen - Brazilie Vakantie

De de belangrijkste taak van reisbureau is voor de klant een reis samenstellen waar hij zich goed bij voelt en dit begint met het reserveren van het juiste hotel in Brazilie. Mauricio Travels biedt u de keuze uit een veelzijdig aanbod aan middenklasse en luxe hotels in Brazilie. Alle hotels zijn met grote zorg gekozen om uw vakantie zo aangenaam mogelijk te maken.

Eco Paradise Cumbuco is een gerenommeerd 3-sterren vakantieoord in het bekende Cumbuco (in de streek Ceara, Brazilië). Dit hotel is al beschikbaar vanaf €576 per persoon (Logies, Vliegvakantie). De gemiddelde temperatuur (over het hele jaar) is 30 graden en en de beste reisperiode is december tot en met maart. Geniet van de Braziliaanse cultuur en vergelijk de beste hotel-vliegvakanties.

Wanneer deze lokatie in Ceara niet helemaal volgeboekt is, dan zijn de overgebleven kamers goedkoop te reserveren bij vakantieleveranciers als Traveltroef. Slimme consumenten boeken met aantrekkelijke voordelen tot wel €110 korting p. p. per verblijf. Voorwaarde is dat je flexibel en snel kunt afreizen naar Cumbuco. Goed om te weten: zorg dat je voorzien bent van een reisverzekering en optioneel een annuleringsverzekering.

De prijzen met vlucht inbegrepen worden door de boekingssite bepaald op basis van verscheidene aspecten zoals bijvoorbeeld de datum van de boeking, de dag waarop je vliegt, vliegmaatschappij en de verschillende kamers. Ben je gebonden aan de zomervakantie? Begin dan ruim van te voren met boeken en ontvang een royale vroegboekkorting, ook voor het hoogseizoen.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken die van belang zijn voor de functionaliteit van deze website. Vakantie Rio De Janeiro. Daarnaast gebruiken wij cookies die ons en derde partijen in staat stellen om uw internetgedrag binnen onze site te volgen. Wij gebruiken deze informatie voor analytische en remarketing doeleinden. Cookies toestaan.

Reizen op Jouw Eigen Manier! Individueel rondreizen in Brazilië. Bekijk onze interessante pakketten op onze website Reizen-Brazilie.be

Navigation

Home

Latest Posts

Kaart Normandië Bezienswaardigheden

Published Oct 30, 22
10 min read

New York Bezienswaardigheden

Published Oct 13, 22
10 min read

Bezienswaardigheden In Nederland

Published Oct 12, 22
2 min read