Blogs: Decorate your home

Brazilië Reizen Op Maat - Wij Zijn Uw Specialist

Published Mar 07, 22
2 min read

Table of Contents


Brazilië - Reisinformatie

Bel Gratis op +55 21 4042-7201 voor meer info over individuele rondreizen en  Rondreizen Brazilie

Er is water genoeg! De mooie stad Belém is de toegangspoort tot de Amazone. Belém staat bekend als de stad van de mangobomen en historische gebouwen als de stadsmarkt en de ijzeren markt. Op de Ver-o-Peso markt komen dagelijks lokale bewoners met hun vissersbootjes producten uit de Amazone lossen. Voor de kust van Belém liggen onbewoonbare, schitterende, witte stranden.

Aan de overkant van Baia de Marajó ligt Ilha de Marajó. Ilha de Marajó is een eiland dat ongeveer even groot is als Nederland en ligt vlak voor de monding van de Amazone rivier. Reis Brazilie Samenstellen. In het regenseizoen staat de helft van Ilha de Marajó minstens één meter onder water, waardoor bijna alle huizen op palen zijn gebouwd.

Het Noorden van het eiland bestaat uit palmmoerassen waar veel waterbuffels te vinden zijn. Dankzij de lage begroeiing is de kans om wilde dieren te spotten enorm groot en levert vele unieke ervaringen op. Het grootste draslandgebied ter wereld ligt voor een groot deel in Brazilië en bestrijkt ook delen van Bolivia en Paraguay - Bijzondere Rondreis In Brazilië Met Tieners.

Dit grootste moeras- en junglegebied ter wereld heeft het meest uitgebreide en geconcentreerde dierenleven van het Amerikaanse continent, van diverse plant- en vogelsoorten tot aan bijzondere zoogdieren en reptielen. In het Pantanal leven ongekend veel wilde dieren. De Pantanal wordt vaak overschaduwd door het Amazonegebied, maar is een absolute aanrader als bezienswaardigheid - Op Reis In Brazilië: Praktische Informatie.

De Iguaçú watervallen zijn één van de grootste natuurlijke wereldwonderen, bestaande uit 275 watervallen en ligt op de grens tussen Argentinië en Brazilië. Het bekendste deel van de watervallen is de ‘Garganta do Diabo’ (de keel van de duivel). Dit is een U-vormige waterval van 82 meter hoog. Het gebied waarin de watervallen liggen is een beschermd nationaal park vol met bijzondere dieren en planten.

Beste reistijd Brazilië De temperaturen zijn het hele jaar hoog genoeg om heerlijk op een exotisch strand te liggen maar in de winter is het eigenlijk het aangenaamst - Brazilië 16-daagse Rondreis In Een Notendop. De gemiddelde temperatuur in Rio ligt het gehele jaar tussen de 25 en 30 graden en de minste regen valt in de zomermaanden.

Manaus in het noorden heeft een tropisch regenwoudklimaat met het gehele jaar door temperaturen boven de 30 graden. Fortaleza in het noordoosten is ooit gesticht door de Nederlanders (Brazilië Met Kinderen - Bijzondere Reizen). De mooie uitgestrekte zandstranden en het perfecte klimaat garanderen áltijd mooi weer. Rondreis Brazilië: Backpack Route Voor 3 Weken. De minste regen valt in de maanden september, oktober en november.

Reizen op Jouw Eigen Manier! Individueel rondreizen in Brazilië. Bekijk onze interessante pakketten op onze website Reizen-Brazilie.be

Navigation

Home

Latest Posts

Kaart Normandië Bezienswaardigheden

Published Oct 30, 22
10 min read

New York Bezienswaardigheden

Published Oct 13, 22
10 min read

Bezienswaardigheden In Nederland

Published Oct 12, 22
2 min read