Blogs: Decorate your home

Rondreis Brazilië - Groepsreizen - Unieke Reizen

Published Mar 08, 22
6 min read

Rondreizen Brazilie

Bel Gratis op +55 21 4042-7201 voor meer info over individuele rondreizen en  Rondreizen Brazilie

Onderweg wordt een lunch kunnen we driemaal daags aan een geserveerd in een typisch Braziliaanse excursie deelnemen. Alle excursies zijn churrascaria, een restaurant waar vele erop gericht zoveel mogelijk van de lokale verschillende soorten gegrild vlees flora en fauna te zien. Reizen Brazilie. Afhankelijk van worden geserveerd. uw persoonlijke voorkeur kan dat te paard, per boot of te voet.

en bevinden we ons in een tropisch landschap. Grappig detail is dat het spoor, dat extreme omstandigheden Dag 15 Aankomst in Nederland. moet kunnen trotseren, destijds speciaal met uit België geïmporteerd staal is aangelegd. In Morettes zullen we lunchen en een korte tour door de omgeving maken alvorens we per bus terugkeren naar Curitiba.

het noorden, waar ze in de wateren gen. Sindsdien is de jacht door de deels op het vaste land en deels op Braziliaanse overheid verboden. Deze een eiland voor de kust. Een hoge brug was toen ook nauwelijks meer lonend, over zee verbindt beide stadsdelen. aangezien de walvissen praktisch uit Het eiland heeft prachtige stranden en de wateren waren verdwenen.

De immigratie voor de kust langzaam weer toe. Gemiddeld van voornamelijk Portugezen krijgt een vrouwtje één jong van de Azoren heeft zijn sporen op per 3 jaar, dus herstel van de populatie cultuur en architectuur achtergelaten. gaat langzaam. Om de bescherming Vijf kilometer voor het plaatsje Praia da daadwerkelijk kracht bij te zetten is de Rosa houdt het asfalt op en rijdt u verder kust over een lengte van 130 km tot over zandweggetjes.

Praia da het stadje houdt de verharding van het Rosa is dé perfecte plek om de zuidkapers laatste stukje weg al jaren met veel van dichtbij te kunnen zien. Met succes tegen (Rondreis Brazilië: Ruimhartige Groepsreis). Zij zien het stukje zand- een beetje geluk kun je vanuit je hotelkamer weg als een goede barrière tegen het de walvissen achter de vloedlijn massatoerisme en dat is tot nu toe zien bovenkomen, aangezien ze ter prima gelukt! Praia da Rosa is gezegend plaatse het strand zeer dicht naderen.

Direct achter het strand liggen een aantal natuurlijke lagunes (Familie rondreis Brazilie). Er is geen hoogbouw, alle pousadas en hotels liggen op natuurlijke wijze ingebouwd in het groen op de berghelling. Praia da Rosa is beroemd om zijn prachtige stranden, de relaxte sfeer, de geweldige branding voor golfsurfers en de fraaie accommodaties op de berghelling boven de kust.

U verblijft hier drie nachten, op basis van bed & breakfast, in Eco Resort Vida Sol e Mar****. Het is een zeer stijlvol resort, gelegen op een berghelling tegen de kust en bestaande uit verschillende laagbouw met zeer comfortabele kamers. Dag 2 Vandaag staat Whale-watching vanaf het water op het programma.

Vakantie Brazilie - Landen Specials

Het instituut heeft een speciaal voor whale-watchen ontworpen bootje, waarmee de walvissen optimaal kunnen worden gespot. Deze excursie is afhankelijk van het weer. Indien weersomstandigheden de tocht verhinderen zal die de volgende dag worden uitgevoerd. De tocht duurt circa anderhalf uur (Brazilië Met Kinderen - Bijzondere Reizen). De excursie is op groepsbasis en onder begeleiding van een Engels sprekende gids.

Met verticale wanden van 800 tot wel 1200 meter, dichte bossen die het gebied bedekken en onderdak bieden aan talloze vogels en bijzondere dieren, is het gebied een waar paradijs voor liefhebbers van pure natuur. In de winter botst warme lucht van het lager gelegen land en de Atlantische oceaan tegen de steile wanden en vormt aan het eind van de middag dichte mist (Reizen Brazilie).

Gelegen in het verre zuiden van Brazilië wordt het gebied gekenmerkt door een vrij koud klimaat. De Canyon Itambezinho ontleent zijn naam aan de oorspronkelijke Indiaanse bewoners van het gebied (Ita= steen en aimbé= scherp in Tupi-Guarani, de taal van de oorspronkelijke bewoners van Zuid-Brazilië). In de Canyon van Itaimbézinho storten zich enkele spectaculaire watervallen de diepte in.

U brengt drie overnachtingen door in een comfortabele en spectaculair gelegen lodge in het nationale park Aparados da Serra. (D) Het merendeel daarvan loopt over goede 4-baans snelwegen. Om het zoeken in een grote stad te vermijden, hebben we voor u een kamer gereserveerd in Hotel Deville****, op basis van bed & breakfast.

Het is één van de beste hotels van de stad, zeer comfortabel en voorzien van alle comfort die men van een goed 4 sterren hotel mag verwachten. De ligging in de nabijheid van het vliegveld voorkomt dat u zich zorgen hoeft te maken over het missen van de vlucht. Dag 8 Vandaag levert u uw huurauto in op het vliegveld van Porto Alegre.

Dag 9 Aankomst in Nederland. INDIVIDUELE REIS Dag 5 en 6 Deze dagen trekt u er naar eigen wil op uit om de canyons te bekijken. Vanuit de lodge worden diverse wandelingen georganiseerd, van gemakkelijk en licht tot moeilijk en zeer zwaar; aan u de keus - Rondreis Brazilië: Ruimhartige Groepsreis. Daarnaast zijn er mogelijkheden om delen van het gebied te paard te bezoeken.

Kosten variëren van ca. 10 tot 28 p. p., afhankelijk Dag 3 van de lengte van de tocht en het Onder begeleiding van biologen van aantal deelnemers. het IBF gaat u per minibus de nabijgelegen stranden af om de walvissen Dag 7 vanaf het land goed te kunnen bekijken: Vandaag verlaat u de bergen en rijdt u Whale-watching vanaf het land (Rondreis Brazilie).

Rondreis-brazilie.com Voor Jouw Rondreis Naar Brazilië

Op het eiland zijn verschillende pousada s, variërend van zeer eenvoudig tot zeer luxe, maar ze hebben allen airco en warm water. Vervoer op het eiland kan per bus, maar leuker is het om een buggy te huren en hiermee naar de verschillende strandjes te rijden. fernando do Noronha is een uniek eiland met een zeer apart karakter, niet te vergelijken met welk ander eiland dan ook.

Mooi natuurgebied met hoge indrukwekkende rotsformaties en vele watervallen. Hier is de fauna en flora anders dan in het Pantanal gebied, waar we de volgende dag naar toe zullen gaan. Er is gelegenheid om te zwemmen bij een van de vele watervallen. Lunch wordt aangeboden in het centrum van het historische plaatsje van Chapada dos Guimaraes.

Bij aankomst in onze verblijfplaats, een lodge of pousada, wordt de lunch geserveerd - Rondreis Brazilië - Reizen. Aansluitend starten we onze verkenning van de omgeving. We maken een tochtje per boot over de verschillende diner is in onze pousada en later die avond gaan we op krokodillenjacht. (L/D) staat het avondeten op ons te wachten, met o.

soep van de gevangen piranha s. (L/D) Dag 4 De laatste gelegenheid om nog wat foto's te maken en te genieten van alle natuur. De lunch is in de pousada, en na het middagmaal gaan we terug naar Cuiabá of, op verzoek, naar de luchthaven. (L) Maaltijden: 4 x lunch (L) 3 x diner (D) Vluchten niet inbegrepen Alle specials kunnen indien gewenst worden verlengd.

Reizen op Jouw Eigen Manier! Individueel rondreizen in Brazilië. Bekijk onze interessante pakketten op onze website Reizen-Brazilie.be

Navigation

Home

Latest Posts

Kaart Normandië Bezienswaardigheden

Published Oct 30, 22
10 min read

New York Bezienswaardigheden

Published Oct 13, 22
10 min read

Bezienswaardigheden In Nederland

Published Oct 12, 22
2 min read