Blogs: Decorate your home

Vakantie In Brazilië, Met De Kinderen

Published Mar 07, 22
3 min read

Zonvakantie Brazilië - Zonvakantie - De Beste Deal

Bel Gratis op +55 21 4042-7201 voor meer info over individuele rondreizen en  Rondreizen Brazilie

Alle gasten vanaf 12 jaar en ouder moeten volledig zijn ingeënt, daarnaast dient er een verplichte PCR test afgenomen te worden op de luchthaven van Dubai. Volledige vaccinatie betekent dat de gast de volledige cyclus van vereiste doses voor het toegediende vaccin heeft voltooid (d. w.z. de tweede dosis in een reeks van twee doses heeft gekregen) en dat de gast de laatste dosis ten minste 14 dagen voor de vertrekdatum heeft ontvangen.

(De QR-code alleen geeft de gast geen recht om aan boord te gaan) Om Dubai te mogen betreden dienen zij een geprint negatief testresultaat van een RT-PCR test te kunnen overleggen welke niet ouder dan 72 uur voor aankomst in Dubai mag zijn. Let op: wanneer de gast een negatief RT-PCR test resultaat kan overleggen welke binnen 48 uur voor inscheping is afgenomen, hoeft er in de cruiseterminal geen aanvullende antigeentest afgenomen te worden - Brazilië Reizen - Avontuurlijke Reizen Naar Brazilië.

Gasten van 11 jaar en jonger worden tijdelijk niet toegelaten in verband met het bereiken van het maximaal toegestane ongevaccineerde kinderen aan boord. Aanvullende toelatingseisen en testprocedures (ook voor andere vaargebieden) zullen worden gecommuniceerd zodra Costa bevestiging heeft ontvangen van de lokale gezondheidsautoriteiten. Voor verschillende bestemmingen in de Midden Oosten vaarroutes dient van te voren online geregistreerd te worden via de officiële websites van de betreffende overheden (Rondreizen In Brazilie).

Omdat de uitslag enige tijd op zich laat wachten, dient u ten minste 5 uur voor de vertrektijd van het schip in de boardingterminal te melden. Eventuele test- en vaccinatievereisten van de rederij zijn tevens terug te vinden bij de reisvoorwaarden van desbetreffende cruises (Brazilië - Begin Je Reis Met Onze Tips). Alle gasten vanaf 12 jaar en ouder moeten volledig zijn ingeënt.

w.z. de tweede dosis in een reeks van twee doses heeft gekregen) en dat de gast de laatste dosis ten minste 14 dagen voor de vertrekdatum heeft ontvangen. Daarnaast dienen volledig gevaccineerde passagiers de volgende (test- en vaccinatie-)documenten te kunnen overleggen: Origineel of volledig digitaal vaccinatiebewijs waaruit blijkt dat de gehele vaccinatiecyclus is doorlopen - Brazilië Reizen En Vakanties Op Maat.

Om Brazilië te mogen betreden dienen zij een geprint negatief testresultaat van een RT-PCR test te kunnen overleggen welke niet ouder dan 72 uur voor aankomst in Brazilië mag zijn. Een negatieve antigeentest welke niet langer dan 24 uur voor inscheping afgenomen mag zijn. Voor bezoek aan Brazilië dient vooraf geregistreerd te worden via de officiële website van de overheid.

In liften en in openbare ruimtes met entertainment, winkels en in het casino zal een mondkapje vereist zijn, behalve bij eten of drinken - Excursies Brazilie. Bij het binnenkomen van eetgelegenheden zal het dragen van een mondkapje ook vereist zijn, totdat het mogelijk is om plaats te nemen. Het kan voorkomen dat er bij ruimtes waarin het onverwacht druk wordt, u ook verzocht wordt een mondkapje te dragen.

Reizen op Jouw Eigen Manier! Individueel rondreizen in Brazilië. Bekijk onze interessante pakketten op onze website Reizen-Brazilie.be

Navigation

Home

Latest Posts

Kaart Normandië Bezienswaardigheden

Published Oct 30, 22
10 min read

New York Bezienswaardigheden

Published Oct 13, 22
10 min read

Bezienswaardigheden In Nederland

Published Oct 12, 22
2 min read